PEONYS

 
Är inte pionerna den finaste av dem alla så säg? Jag stannar till lite för varje gång jag ser dem, för varje gång har de slagit ut lite mer. Tänkte kila ner och köpa en handfull till, så himla fint när de är i olika stadier i att slå ut! Och som ni ser så hänger fortfarande mitt egenknåpade marmorbord med, ger fin kontrast till de andra materialen i hallen. Idag är det förresten den sista dagen i april, med start imorgon gör vi maj mina vänner - lycka!
 
 

WISHLIST W.18

En tisdagens önskelista börjar ju likna mer tradition än tillfällighet, men here we go!
 
 
1. I min plånbok har jag ett nött visitkort från ett av sommarens besök på ett café på Käringön, signerat Mor o Jag's keramik. Jag är fortfarande helt såld på deras produkter och det kliar i mina fingrar till ett köp! 
 
2. Sommarens i särklass finaste hängmatta hittar Ni hos Ellos Home!
 
3. Rena linjer och dova toner är ju min melodi när det kommer till sittmöbler... Med andra ord faller den här skönheten från Röshults helt i min smak!

THE SMALL THINGS IN LIFE...

 
Just nu har jag båda mina favoritblommor här hemma, likt ett enda fluffigt tema! I vardagsrummet pryder den här tjusiga rackaren, medan jag möts av något mer utslagna pioner för varje dag - i hallen när jag kommer hem... Lycka ♥