BÄNKPRESS

 
 
Blogguppdatering modell size zero på bloggen så även idag men misströsta icke; som bilden ovan skvallrar om så sitter jag bänkad med en kaffe i ena näven och listan över saker jag vill dela med mig utav i den andra. Men först: bänkpress. Sitta-på-balkongbänken-och-pressa-lite-sol-versionen av bänkpress.

VECKANS UTROPSTECKEN!

En ofrivillig bloggpaus de senaste dagarna, mina vänner. Huvudet har varit lite på spränggräns med jobb och ditten & datten. Men nu: back on track - och det med bravur i ett utropstecken från senaste veckan!
______________________________
 
En hel del fina hem har florerat på nätet den senaste tiden, minst sagt. Är det då Agatons jag ska hylla lite extra här? Eller kanske en sköning via, just det, Sköna Hem? Åh nej, tantens lya är ju till salu. Häng med!
 
 
Fantastiskt utnyttjade ytor...
 
 
 
 
 
Om prislappen känns saftig, sug åt er inspiration istället! Fint och personligt med minnen i form av restaurangmenyer på väggen i köket...
 
 
 
 
 
En hypad väggfärg under hösten, och ett insatt fönster ger gott ljus till hallen...
 
 

VECKANS KAP!

 
 
Checka in den här maffiga metallskålen! Så läcker att antingen fylla med vackra grönsaker, till exempel kronärtskockor - eller till att plantera sagopalmen i! Din blir den för 399 kronor hos Granit.