HITTA STILEN

 
Linnekudde, Himla // Stickad kudde, Tell Me More // Taklampa, IKEA // Linnegardin, H&M Home
// Hängare, Granit // Filt, Zara Home // Bordslampa, Muuto
____________________
 
Vem skulle inte sova extra gott bland neutrala toner och mjuka material? IKEA's lampnyhet Sinnerlig sätter den jordnära stämningen och Muuto's bordslampa tillsammans med papperspåsar, tuffar till intrycket. Om man vill eftersträva en liknande look, handlar det om att använda samma toner men i helt olika material. Det gör hemmet levande. 

WISHLIST W. 38

Ginkgo-poster, Märta Hansson för Le Kiosk // Gulddekorationer, Lagerhaus // Stol, Gervasoni //
Galgar i linne, Zara Home
__________________
 
Tisdag och en väldigt grå sådan på Västkusten. Jag vill inte tro det, men tycker mig anta att det undermedvetet lät sig speglas i min önskelista för veckan. Nåväl, postern av Märta Hansson är så ljuvlig och stämmer helt in i mitt nya mål: att föra in mer grönt hemma - mår bra av det! Dekorationerna vill jag hänga i årets julgran, stolen skulle platsa utomordentligt i vår hall och galgarna tillför det lilla extra till en trött morgonrock... Nu ska jag strax möta upp ett par klasskompisar, idétisdag väntar och om två dagar bär det av till stugan. Fin kortvecka, grått väder till trots. Önskar er en fin dag! 

BROSTE COPENHAGEN

 
Bild via Hemtex
__________________________
 
Jag tycker att den här bubbliga kollektionen "Dotty" från Broste Copenhagen är helt fantastisk! Så fint att bryta av ett minimalistiskt inrett vardagsrum med, eller varför inte fylla vasen med bomull i badrummet? Jag sprang in på Hemtex här i Borås idag och haffade den lilla ljusstaken. Gillar också att denna ljusstake är utformad till att kunna ha antingen värmeljus eller stearinljus i. Intalar mig att det var ett klokt val att köpa den just därför, trots att jag har grovt köpstopp på ljusstakar... 
 
 
 
Och hemma hos mig...