By Bobo Wallmansson

 
För något år sedan snubblade jag över Bobo Wallmanssons konst, och har önskat mig en apa till min vägg sedan dess. Nu har han tagit fram en utställning under namnet "An Homage to Heritage", där klassiska mönster från Svenskt Tenn har adderats. Så fina så jag orkar inte! Min personliga favorit är den precis ovan. Ni kan se Bobos utställning på Grev Turegatan 18 i Stockholm den 13-16 augusti, men jag tipsar om att redan nu ta en sneak peak HÄR
 

WISHLIST

 
Jag och killen spanar efter ny lägenhet och jag drömmer om Estrid Ericsons elefanter i den framtida hallen. Finast är den med grå bakgrund, och till kompanjoner i mässing. / Jag tycks ha någon fablesse för knottriga prylar, och Mateus koppar "Bubbles" är ingen undantag. De är ju så ljuvliga! Jag skulle helst norpa ett exemplar av varje färg i den dovare skalan. / Och ett av höstens finaste släpp platsar in i budgetkategorin, härligt va? IKEA's överkast "Strandvete" är både quiltat och smutsrosa, två egenskaper som skapar glasklart äktenskapstycke mot vår granitgrå vägg i sovrummet. Får nog springa in och klämma på ett ex nästa gång jag åker mot stugan. 
 
Övrigt: Emaljkastrull, Artilleriet / Mässingslampa, Watt & Veke
 
___________________________
 
Det senaste halvåret har gått i ett med skola och jobb, men jag har hela tiden känt att jag saknat min hörna. Jag smygstartar igång här, och ni är såklart varmt välkomna att följa. Hoppas ni mår fint! 
 
/CC