ON MY MIND

 
 
Via: 
Dukning, Em/Elle Decoration // Fat, Bordallo Pinheiro // Stol, TON // Frisyr, okänd // Frenchie love <3 
_____________________
 
Så himla, himla fin dukning! Älskar de jordnära tonerna och att man har placerat ut brödet. // När vi ändå är inne på temat så älskar ju jag jordnära toner och vårt hem består nästan bara av detta. Nu har jag dock snöat in på grönt i dova toner.. Det här fatet hade varit så fint att ha flingsalt i på matbordet. // Min all time favoritstol. När vi köper lägenhet ska jag ha en sådan här... // En klipptid är bokad nästa helg och det var åtta månader sedan sist = håret behöver sig en omgång, minst sagt. Jag står mellan att toppa det eller att kapa det någon decimeter... // Och likt alltid, frenchielove! Nu tar vi snart helg, fin fredag vänner!

ONSDAG

 
Idag har jag hängt här hemma mest hela dagen, förutom en snabb sväng i Göteborg. Renodlad copykurs i tre dagar innan det vankas helg, och jag har längtat så mycket efter att få sätta tänderna (tangenterna?) i nya uppgifter! Nu ska jag koka en kopp kaffe till, gå ut på balkongen och ta en nypa luft och sen kör jag vidare. Hoppas att ni har en fin onsdag!
 
 
Titta förresten så fint min fikonträdsstickling har slagit rot! Nu ska jag snart plantera om den och hoppas på det bästa...
 
 

GRÖNT PÅ TILLVÄXT

 Fjädersparris // Kaktus // Rosenskärm // Elefantöra // Ananasplanta 
_________________
 
Ni känner säkert igen de spretiga växterna ovanför, de tillhör nämligen vårens tveklöst hetaste växter till våra hem! Rosenskärm är supervacker att placera ovanpå ett skåp, då klockorna faller så fint. Elefantöra är rolig då man enkelt kan ta sticklingar. Jag tyckte dock att det var dags att trycka ihop den stundande höstens finaste varianter i växtväg, i ett eget kollage. Intresserad? Scrolla och kolla!
 
 
 Pillerfikus // Aralia // Klättersparris // Agave // Penningbräken // Buskportlak
_________________
 
Bilden till vänster har jag lånat av Tant Johanna, Pillerfikusen är så vacker i köksmiljön! I övrigt så är jag väldigt förtjust i den upphottade sparrisvarianten, Klättersparris, och Buskportlakens bångstyrighet. Fint inför svalare temperaturer!