WISHLIST W.40

God morgon vänner! Kan ni förstå att vi redan är inne i vecka 40? 15 veckor sedan midsommar, och med drygt 10 till jul. Nu kör vi!
 
 
Träpall, Anthropologie Vintage // Kapsylöppnare, House Doctor // Flätade korgar, Bloomingville 
// Doftljus, & Other Stories // Tidningshållare, Ferm Living // Urna, Hjärterum Vintage
______________________________
 
Jag startar veckan med att vila ögonen på och låta munnen vattnas över godsakerna ovan. Vad jag kanske helst hade lagt mina slantar på? Kapsylöppnaren, doftljuset och urnan till höger... Doftljuset från & Other Stories lanserades för någon vecka sedan, och just "7:e Våningen" är inspirerad av kedjans ateljé i Stockholm med en blandning av mörkt trä, läder och hallon. Urnan ska vi inte ens tala om... Med en prislapp på nästan 20.000:- får jag dock snällt drömma vidare.

LÖRDAGSGODIS

God morgon lördag! De närmaste dagarna kör jag slutspurt inom mitt projekt och på onsdag är jag tillbaka här for real. Jag är mer än laddad och har såå mycket tankar och inspiration jag vill ventilera här! Hoppas ni hänger på!
 
 
Så länge tänkte jag visa några interiörbilder från de hetaste objekten just nu, som ett extra tidigt lördagsgodis!
 
 
Jag fullkomligt älskar trenden som börjar komma tillbaka - om man ens får kalla det en trend? Slut är tiden när människors personliga ting avlägsnas inför fotograferingarna, här är tiden när de istället får hamna i fokus och skapa intresse för bilderna inför försäljning. Jag vet inte hur det är med er, men jag var rejält matt på sönderstylade, kritvita interiörer! Här hos Stadshem, Nordhemsgatan 54A.
 
 
Nu ser vi tavlor i overload, gärna med maffiga och detaljrika ramar som spär på konceptet "more is more" - på ett smakfullt sätt. Här också via Stadshem, Fjärde Långgatan 2.
 
 
Avslutningsvis, hur skön är inte bistrokänslan i bilden till vänster? Det behöver inte vara svårare än så att skapa färg och liv i ett annars väldigt ljust hem. Via Erik Olsson Fastighetsförmedling, Ostindiefararen 19.

3 SMÅ GULDKORN

Då rivstartar vi denna onsdag med ett göttigt svep över 3 guldkorn som inspirerar mig för tillfället!
 
 
För ett par dagar sedan fick vi hänga med hem till Artilleriets Sofie Hellsing, strax utanför Göteborg, via Alcro Trend. Om än är det givetvis mycket ur tidigare nämnds sortiment som agerar ögongodis, men visst är stämningen och kombinationerna något speciellt? Värt att spana in närmare, HÄR!
 
 
Förra året såg jag ju också stjärnor, minns ni? Övning ger färdighet och när snitsen nu sitter inne, är jag bra sugen på att avancera i år. Bästa kandidaten so far? Via Så Vitt Jag Vet.
 
 
I förra veckan lanserades (i min mening) höstens finaste tapetsläpp; Collected Memories av Boråstapeter. "Oriental Brocade" i blått ligger högt på min topplista nu. 
 
___________________________
 
Vilken salig blandning detta svep slutade i, men visst finns det en charm i det också? Fin onsdag till er härliga läsare!